Cu doar 14 jucători dintre care un singur portar, și acela junior, echipa de handbal masculin s-a deplasat la Turda, unde astăzi, de la ora 14.50, va disputa prima partidă oficială din noul sezon competițional, în compania lui CSU Poli Timișoara.

Covid 19 nu a scutit nici echipa de handbal masculin a orașului care are, în acest moment, nu mai puțin de 7 jucători infectați, în carantină, niciunul dintre ei cu simptome grave. Dintre aceștia, cinci fuseseră descoperiți la prima testare, cea de săptămâna trecută, lor alăturându-se alți doi la testarea premergătoare deplasării la turneul de la Turda care se va desfășura de astăzi și până duminică.

Noul sezon competițional al Diviziei A se va desfășura sub formă de turnee și asta doar din cauza pandemiei. CSM Oradea a fost repartizată în Seria C ale cărei prime trei etape se vor desfășura la Turda. Celelalte echipe repartizate în Seria C sunt: CSM Sighișoara, CNOPJ Timișoara, Potaissa Turda II, Szejke Odorheiu Secuiesc, XSU Poli Timișoata, Academia Minaur Baia Mare și Universitatea Cluj. Potrivit sistemului competițional stabilit, se va juca în sistemul „fiecare cu fiecare” în mai multe turnee.

Delegația CSM Oradea la turneul de la Turda va avea următoarea componență: Denis Indrie, Ștefan Bandi, Ionuț Huțan, Ghiță Mateaș, Szasz Adrian, Szakacs Erik, Bogdan Bora, Sebastian Sfârlea, Răzvan Radu, Szilagyi Eduard, Lucian Criste, Florin Breban, Alexandru Fărcaș, Alexandru Potera (jucători), George Tăutu (antrenor) și Nicolae Horga (fizioterapeut).

Programul orădenilor în turneul de la Turda:

Astăzi, de la ora 14.50, CSM Oradea - CSU Poli Timișoara

Mâine, de la ora 13.55, CSM Oradea - Academia Minaur Baia Mare

Duminică, de la ora 14.50, CSM Oradea - CSM Sighișoara