După o vacanţă de două săptămâni, handbaliştii de la CSM Oradea s-au reunit la începutul săptămânii, după care au plecat într-un stagiu centralizat la Stâna de Vale.

Timp de o săptămână, echipa antrenată de George Tăutu pune bazele pregătirii fizice în staţiunea bihoreană, unde beneficiază de condiţii optime pentru antrenamente, mai ales că nu lipseşte nici zăpada.  Obiectivele echipei în cadrul acestui stagiu sunt legate de coeziune și pregătire fizică.

Din 11 ianuarie, handbaliștii se vor antrena şi în sală, având zece zile la dispoziție să pregătească turneul al doilea din Divizia A la handbal masculin. În urma turneului susținut la Turda în luna noiembrie, echipa orădeană a obținut două victorii și o înfrângere. CSM a dispus de CSU Poli Timişoara cu 28-25, de Academia Minaur Baia Mare, la masa verde (10-0) şi a pierdut cu liderul CSM Sighişoara, scor 37-41. Următorul turneu se va desfășura în perioada 21-24 ianuarie 2021. Atunci, echipa orădeană va întâlni CNOPJ Timişoara, U Cluj, Potaissa II Turda şi ACS Odorheiu Secuiesc. Cel de-al treilea va avea loc între 19 şi 21 februarie, iar al patrulea, între 18-21 martie.

 

CLASAMENT

1. CSM Sighişoara - 9 puncte

2. Odorhei - 6 puncte

3. CSM Oradea - 6 puncte

4. Potaissa II - 6 puncte

5. U Cluj - 4 puncte

6.CNOPJ Timişoara -4 puncte

7. CSU Poli Timişoara - 0 puncte

8. Academia Minaur - 0 puncte.

Primele două clasate, precum și cele mai bune două locuri 3 (din totalul de trei grupe) se califică la turneul final. Acesta se va desfășura în perioada 16-18 aprilie 2021. Echipele situate pe primele două locuri la turneul final obțin promovarea în Liga Națională. În schimb, locurile 3 și 4 de la turneul final vor participa la turneul de promovare/baraj pentru Liga Națională, unde vor participa echipele situate pe locurile 11-12 în primul eşalon.