CSM Oradea mai are o adversară în Grupa D din FIBA Europe Cup, după redistribuirea echipelor din cadrul Grupei G. Balkan Botevgrad, din Bulgaria, este a patra echipă în seria din care mai fac parte CSM Oradea, BC CSU Sibiu și Beșiktaș Istanbul.

Balkan a jucat în preliminariile Basketball Champions League la finele lunii septembrie, fiind învinsă pe teren propriu de Tsmoki Minsk. Din lotul bulgarilor fac parte trei jucători care au evoluat în campionatul României: Stanimir Marinov (fost jucător la U-BT Cluj-Napoca), Darko Balaban (ex-BC Mureș) și Bozhidar Avramov (ex-Asesoft Ploiești și BCM U FC Argeș Pitești). De asemenea, antrenorul principal, Jovica Arsic, a pregătit şi BCMU Pitești.

Din cauza pandemiei de Covid-19, meciurile nu se vor desfăşura în sistem tur-retur, ci sub forma unor turnee în perioada 24-30 ianuarie 2021, locurile de desfăşurare nefiind încă stabilite. Primele două clasate în fiecare din cele șase grupe și cele mai bune patru locuri 3 se califică în faza următoare. Optimile de finală și sferturile de finală se vor disputa tot sub forma unor turnee, în perioada 21-26 martie 2021.

Competiția se va încheia cu un Final Four, programat  în perioada 23-25 aprilie 2021.