Practicanții padelului din Bihor sunt așteptați în acest sfârșit de săptămână la Padel Arena Oradea din complexul Era Park la etapa a IV-a a Campionatului Județean.

Înscrierile continuă până vineri 25 noiembrie, la telefon 0738/770.755 sau la recepția Padel Arena Oradea, taxa de participare fiind de 200 de lei pe echipă, fiecare având garantate 4 meciuri. La masculin echipele vor fi împărțite în două grupe valoric,  nivel 1 (avansați) și nivel 2, iar la feminin se va concura open.

Competiția este un criteriu de calificare la Cupa României și va începe sâmbătă de la ora 10.00 și va continua și duminică.

Turneul final al Cupei României va avea loc în perioada 9-11 decembrie la Padel Arena Oradea. Este prima ediție a Cupei României, de când padelul a fost recunoscut ca sport și în România de Ministerul Sportului.

„Vom avea cel puțin 20 de echipe din județ, cele mai bune, astfel că spectacolul este asigurat. Obiectivul este să formăm echipe cât mai bune care să reprezinte Bihorul la prima ediție a Cupei României, care se va desfășura luna viitoare la Padel Oradea Arena”, a afirmat Spiros Baltsavias, inițiatorul competițiilor de padel în Bihor.