Se apropie startul unui nou sezon în campionatele de minifotbal organizate la Baza Tineretului din Oradea. 15 septembrie este data limită până la care echipele doritoare se pot înscrie în Liga 1, Liga 2, Liga 3, Campionatul Firmelor şi Instituţiilor Publice sau Campionatul de Old-Boys, competiţii sub egida Federaţia de Minifotbal din România.

Organizatorul campionatelor, Spiridon Baltsavias, se aşteaptă la un număr record de echipe participante.  „În sezonul trecut am avut la start 81 de echipe. Sunt premise că vom depăşi această cifră, mai ales că vom avea în premieră şi Liga 3 pentru echipe care consideră că în Liga 1 şi Liga 2 nivelul este prea ridicat. Aşteptăm cât mai multe echipe, care, din acest sezon, vor beneficia de suprafeţe de joc noi”, a afirmat  Spiridon Baltsavias. Înscrierile se fapot face la Baza Tineretului sau la numărul de telefon 0729/351.276.

La Baza Tineretului, care din această toamnă va dispune de cinci terenuri în aer liber şi două acoperite cu balon, se lucrează de zor la schimbarea suprafeţei de joc, până în 10 septembrie urmând să fie montat un gazon sintetic de 50 mm omologat FIFA. De asemenea, a fost finalizat terenul 7 finanţat de LPS Bihorul şi regazonat terenul 5, care va fi acoperit cu prelată.

Terenurile vor fi reinaugurate în 12 septembrie, decretată „Ziua minifotbalului bihorean”, care va coincide cu Supercupa Bihorului, cu câte opt echipe printre participante, atât din  Campionatul Judeţean, cât şi din Campionatul Firmelor. În ziua respectivă vor fi invitaţi la o festivitate de premiere şi reprezentanţii echipelor participante în ediţia trecută a campionatelor de minifotbal.