Islanda-România, meciul din semifinalele barajului pentru Campionatul European 2021, a fost reprogramat pentru luna iunie. Selecţionerul nordicilor e încrezător că Islanda se va califica la turneul final. Data meciului de baraj ar putea suferi noi modificări, în funcţie de evoluţia pandemiei de coronavir

Selecţionerul Enrik Hamren este convins că Islanda va reuşi să învingă România şi să se califice la Campionatul European. "Obiectivul a fost mereu să ne calificăm la Campionatul European. Meciul a fost mutat în luna iunie şi avem şanse bune de a ne califica, dar nu se ştie niciodată. Din prima zi aici, scopul nostru a fost Campionatul European. Jucătorii sunt foarte concentraţi pentru acest lucru. Vom juca bine în iunie şi ne vom califica, iar eu voi fi acolo", a declarat Enrik Hamren.

UEFA a propus, marți, ca turneul final din această vară să fie amânat pentru anul următor, în perioada 11 iunie - 11 iulie. Pentru a ajunge la EURO, România trebuie să le învingă la baraj pe Islanda şi pe câştigătoarea dintre Ungaria şi Bulgaria.