Stadion: Municipal
Spectatori: cca 70
Marcatori: D. Toma 38, Mladoniczky 84
Remarcaţi: Vlădic, Gabor / Maliţa
Cartonaşe galbene: Sârb, Lezeu, Higyed, Ţig / Pârvu, Gavriş, Mateuţ.
Beiuş: Iftimovici - Alb, D. Toma, Gabor, Bondoc (76 Ţig), Sârb, Turcan, Lezeu (60 Roman), N. Toma (58 Mladoniczky), Higyed (71 Abrudan), Vlădic. Antrenor: Alin Popa.
Batăr: Gavriş - Popovici, Bot, Maliţa, Popa (30 Ciupa), Pârvu, Herpuţ (88 Molnar), Ladar, Mateuţ, Hus (85 Gabor), Matei (46 Peşteşan). Antrenor: Lucian Gabor.
Arbitri: Răzvan Neaga - la centru; Florin Mitra II şi Andrei Ţiţ - asistenţi (toţi, din Oradea). Observator AJF: Alexandru Terheş.

Victorie meritată a juniorilor beiuşeni, care au jucat cu o mare dăruire în faţa unui adversar cu o medie de vârstă destul de scăzută şi cu reale calităţi. De data aceasta, eficacitatea echipei beiuşene nu a mai lăsat de dorit. Vlădic a fost un adevărat "argint viu" şi împreună cu D. Toma şi Mladoniczky au hărţuit în permanenţă defensiva oaspeţilor. Echipa din Batăr a avut şi ea două ocazii clare de a înscrie, prin Ladar (76) şi Pârvu (81), dar Iftimovici a scos miraculos.
Regretabilă atitudinea lui Mateuţ, căpitanul echipei din Batăr, care tot meciul a gesticulat la centralul partidei, şi a portarului Gavriş, care a apărat bine, dar a adus o serie de trivialităţi, ce nu pot fi aşternute pe hârtie, la adresa coechipierilor. Ruşinos din partea lui, cu atât mai mult cu cât în tribune s-au aflat femei şi copii.