Clubul Junioru Salonta a participat la sfârşitul săptămânii trecute la un turneu în sală la Cluj Napoca, dotat cu Cupa Rapid. Echipa salontantă a încheiat pe primul loc competiţia rezervată categoriilor de vârstă 2008-2009.

Junioru Salonta a câştigat toate cele cinci jocuri în care a marcat o sumedenie de goluri şi a primit doar unul! În faza grupelor, echipa pregătită de Cristian Ţârlea şi Daniel Mughiuruş a dispus clar de AS Juniorul Cluj 7-1, CS Navobi Alba 9-0 şi de Academia Floreşti 3-0. În semifinale, salontanii au dispus de Arieşul Turda cu 2-0, pentru ca în finală să surclaseze Somesul Dej cu 4-0!

Din lotul grupării salontane au făcut parte Bronţ Remus, Ilieş Şerban, Szekeres Darius, Kocsis Richard, Pop Adrian, Măruţ Rareş, Cotrău Rareş, Drăgan Alex, Sava Andrei, Petrescu Ayan, Pavăl Alex, Benea Rareş, Czombos Erik, Pruncuţiu Laurenţiu, Morgovan Yanis, Toth Florin. "A fost un turneu reuşit în care copii noştri au lăsat o impresie deosebită. Pe această cale, mulţumim celor care sunt alaturi de noi Inteva Salonta - sponsorul principal; Nokiplast, Diego Sky, Horticola, Mixorient, şi nu in ultimul rând părinților copiilor", a declarat antrenorul Cristian Ţârlea.