Echipa bihoreană de fotbal pregătită de către Gheorghe Ghiț a câștigat partida amicală disputată în deplasare cu o formație din eșalonul al treilea al fotbalului maghiar. Alex Sorian și Ionuț Ban, ambii sosiți în această iarnă de la FC Bihor, și-au adus contribuția la reușitele formației Crișul.

Deși au ales să se despartă de FC Bihor, cea mai puternică echipă de fotbal din județ, Sorian și Ban sunt, cu siguranță, doi jucători de valoare. Asta s-a văzut și în meciul susținut de noua lor echipă în Ungaria acolo unde Crișul s-a impus cu scorul de 2-1, gazdele înscriind abia în minutul 90 al partidei. Karcagi este o echipă de mijlocul clasamentului, ocupanta locului al 8-lea în Seria Nord-Est din Liga a III-a a fotbalului maghiar. Deși fotbalul din țara vecină se află în ascensiune de mai mulți ani, iată că echipa bihoreană a reușit până la urmă o victorie mai clară decât o arată scorul final. Rezultatul primei reprize a fost stabilit de către Alex Sorian, cel care a înscris cu un șut la firul ierbii, de la vreo 18 metri, în dreapta portarului echipei maghiare (0-1). Ultimul gol al bihorenilor a purtat semnătura golgheterului Ioan Hora care a marcat în stânga portarului cu un șut de la aproximativ 16 metri. De menționat că mingea a ajuns la vârful echipei Crișul după o centrare trimisă de Ionuț Ban și respinsă greșit de un fundaș advers (0-2). În ultimul minut al partidei a înscris și echipa gazdă prin Dan Constantinescu, un jucător născut la Arad dar cu o vastă experiență în fotbalul din țara vecină.

Următoarea partidă de verificare pentru Crișul Sântandrei va avea loc sâmbătă, 17 februarie, în compania colegei de serie, Victoria Carei.

Crișul Sântandrei prima repriză: Ed. Nergheș - L. Hadade, Cr. Oros, R. Turcan, S. Gondor, M. Balogh, A. Achim, Al. Sorian, L. Prundaru, C. Trip, R. Popescu

Crișul Sântandrei a doua repriză: I. Anca Trip - R. Baciu, Cr. Oros, D. Mailinger, Fl. Drăgan, R. Pop, P. Chiș Toie, D. Maghiar, I. Ban, I. Hora, R. Pașca.