Cu ocazia Adunării Generale a Federaţiei Române de Kempo, a avut loc şi momentul semnării unui protocol între Centrul de formare profesională M.A.R.A. (director executiv Romeo Tulkos) şi Federaţia Română de Kempo (preşedinte Amatto Zaharia).

Orădeanul Romeo Tulkos a reprezentat şi Clubul Sportiv King Do-Lons Oradea în Adunarea Generală a federaţiei, deoarece recent clubul orădean s-a afiliat la acest for, urmând să deschidă şi prima sală de kempo din Oradea!

 Protocolul vine în sprijinul celor 132 de asociaţii şi cluburi sportive afiliate la Federaţia Română de Kempo, care doresc să îşi formeze instructori sau preparatori sportivi (fizici), Centrul de Formare Profesională MARA fiind autorizat de către Comisia de autorizare din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială pe o perioada de patru ani. Membrii F.R. Kempo care doresc să urmeze cursul de instructor şi/sau preparator sportiv vor beneficia de o reducere de 20% din taxa de curs. Atât cursul de instructor, cât şi cel de preparator sportiv este un curs de specializare de 80 ore (20 ore teorie şi 60 practică). „Îi mulţumesc şi pe această cale domnului preşedinte Amatto Zaharia pentru încrederea acordată şi îl asigur că prin calitatea cursurilor noastre împreună cu lectorii noştri vom aduce un plus de valoare fiecărui participant, iar competenţele pe care le vor dobândi vor fi de mare folos în activitatea lor de instructor şi/sau preparator. Am avut o discuţie şi despre activitatea noastră privind ramura sportivă kempo, dar şi înfiinţarea unei asociaţii judeţene de kempo în următorii doi ani", a declarat Romeo Tulkos.