Lotus Băile Felix, cea de-a doua echipă bihoreană de fotbal care activează la nivelul Ligii a III-a, a început pregătirile pentru noul sezon competițional. Nu mai puțin de 31 de jucători au fost prezenți la primul antrenament, trei dintre aceștia fiind fotbaliști de bază în trecutul recent al acestei echipe.

Au revenit trei jucători importanți

Antrenorul Gheorghe Ghiț va avea de unde alege în viitorul sezon competițional câtă vreme la prima ședință de antrenament a avut la dispoziție nu mai puțin de 31 de jucători. Această situație este posibilă datorită protocolului pe care echipa din Sânmartin, cea care a terminat pe locul al treilea campionatul Seriei a 10-a din Liga a III-a în sezonul trecut, îl are semnat cu LPS Bihorul. La reunirea care a avut loc la baza proprie din proximitatea stațiunii Băile Felix au fost prezenți și cele trei noutăți, care de altfel sunt vechi cunoștințe ale celor din Sânmartin. Este vorba despre portarul Adrian Barabaș, cel care s-a reîntors la echipă după un periplu la CAO, actuala FC Bihor. Echipă care se dorește a fi port-drapelul fotbalului bihorean. Ceilalți doi importanți jucători sosiți în această vară sunt Claudiu Codoban, revenit din Germania, și Alex Sorian, cel care și-a terminat contractul cu SCM Zalău.

S-au despărțit de 5 jucători, printre care și de Salif Nogo

Cum era și normal, având un lot atât de numeros, Lotus Băile Felix s-a despărțit de cinci jucători în această pauză competițională. Este vorba despre Alex Jurcuț, Ștefan Meșter, Salif Nogo, Noah Farcaș și Patric Andraș. Finanțat de către autoritățile locale, dar și de câțiva sponsori printre care cei mai importanți fiind Cristian Mihuț și agricultorul Nelu Cuc, clubul bihorean își propune și mai mult față de sezonul trecut încheiat pe locul al treilea dar, în același timp, și să promoveze tineri talentați proveniți din parteneriatul cu LPS Bihorul. Deocamdată lotul de jucători nu este definitivat, existând posibilitatea ca Eduard Beke și Patric Blăgea să plece la alte echipe cu obiective mai importante.

Programul amicalelor

Prima partidă de verificare este programată sâmbătă, în compania echipei satelit care, cel mai probabil, va evolua într-unul din campionatele organizate de AJF Bihor. În continuare, formația din Sânmartin are antamate următoarele amicale: pe 22 iulie cu o echipă din Liga 4 Arad, pe 30 iulie cu Sportul Șimleu Silvaniei, pe 6 august cu Șoimii Lipova, pe 13 august cu CSM Satu Mare și pe 19 august cu SCM Zalău, cantonamentul pe plan local fiind programat în perioada 23-30 iulie.

Lotus Băile Felix, la reunire: Eduard Beke, Adrian Barabaș, Marco Mudura – portari; Cristian Oros, Tamas Paublusztig, Marian Arsene, Mădălin Popa, Florin Pop, Cristian Copil, Vlad Costea, Patrick Blăgea, Cosmin Sîrbu, Claudiu Codoban, Alex Sorian, Sebastian Cucu, Gelu Gitye, Luca Țifra, Bogdan Creț, Denis Sala, Andrei Bala, David Mailinger, Dario Bora, Luca Hadade, Costel Trip, Nandor Suveg, Raul Tămaș, Raul Tirla, Sebastian Gondor, Denis Mladin, Robert Bocra și Aris Morar. Staff tehnic: Gheorghe Ghiț (principal), Petre Ardelean, Ciprian Fiter (secunzi) și Nicolae Petre (antrenor cu portarii).