Echipele de Liga a III-a Șoimii Lipova și Lotus Băile Felix au fost protagonistele unui joc amical disputat la Sânnicolau Mic, în județul Arad, Formația pregătită de Gheorghe Ghiț a încheiat nedecis (1-1) cu echipa arădeană, de care a fost egalată în ultima secundă.

 Chiar dacă au avut în față un adversar care a jucat barajul de promovare în eșalonul secund, bihorenii au fost mai prezenți în joc și după o jumătate de oră se aflau în avantaj. După un contraatac rapid, Codoban a pasat pentru Ionuț Ban, care a trimis mingea în poarta apărată de Raul Buta, fostul junior al Olimpiei Salonta (0-1). Scorul s-a păstrat până la ultima fază a jocului, când Nicolescu a egalat cu o lovitură de cap (1-1). Tot în repriza secundă, arădenii au ratat o lovitură de la 11 metri prin Abel Popa. La Șoimii Lipova a jucat juniorul bihorean Cosmin Abrudan (născut 2004) provenit de la Crișul Aleșd.

Antrenori Gheorghe Ghiț, Petre Ardelean și Nicolae Petre au abordat meciul cu Beke – Fl. Pop, Cr. Oros, T. Paublusztig, M. Arsene – Habakuk, D. Dardai – R. Pop, Codoban, I. Ban – A. Făgărășanu. Au mai jucat: P. Andraș, S. Nogo, T. Tamaș, Ș. Tirla, V. Costea, D. Sfîrlea, R. Baciu, D. Lupșe, N. Farcaș.

La Șoimii Lipova au jucat: R. Buta – Stoin, Polgar, Dolga, Gherasim – Simion, Bozian, Al. Ban – Filimon, Trabalka, A. Gavrilă. După pauză au evoluat: Iliescu – Aldan, Nicolescu, A. Popa, Hațegan – Suslak, Gavrilă, Sahli – Filimon, Ciubăncan, Brad, iar pe parcursul reprizei secunde au mai intrat: Cosmin Abrudan, Andrei Rusu. Antrenor: Flavius Sabău.

Miercuri, Lotus Băile Felix va reveni în județul Arad, pentru meciul de Cupei României cu Gloria Cermei, programat la ora 17.30.