Eșec frustrant suferit de Lotus Băile Felix în ultimul meci din acest an. Echipa bihoreană a avut victoria la îndemână, dar pe final CSM Olimpia Satu Mare a speculat o situație favorabilă, care i-a permis să-și consolideze locul secund în seria 10 a Ligii a III-a.

Partida de la Sânmartin a fost influențată de starea terenului, moale și îmbibat cu apă, care a favorizat un joc de angajament, dar și traiectorii imprevizibile ale mingii, aspect definitoriu, până la urmă pentru stabilirea rezultatului final. Gazdele au avut șansa de a prelua conducerea în minutul 18, dar Sergiu Oltean a executat slab lovitura de la 11 metri obținută de Vlad Costea, permițându-i portarului advers să respingă mingea! Denis Moldovan, fratele portarului de la Rapid a parat și balonul trimis cu efect din marginea careului mare de Patric Negru (51). Pe fază a fost și Paul Cosma, care a scos de sub transversală mingea expediată de Zsiga (52) de la  20 de metri. Finalul a fost palpitant. D. Ghiță (82) și Sg. Oltean (83) au irosit ocazii importante, în timp ce Moussa Samake (85) a trimis în plasă o minge trimisă neglijent de Pintea spre portar care s-a oprit într-o baltă (0-1)! În minutele rămase, Lotus a forțat egalarea, dar fără eficiență, scăpând printre degete un rezultat pozitiv cu o pretendentă la promovare.

Lotus: P. Cosma – S. Cucu, Al. Pintea, D. Lupșe, M. Arsene – Sg. Oltean, D. Gheban (77 D. Sala) – M. Negru (63 G. Gitye), D. Ciurcui, V. Costea – D. Duma (77 D. Ghiță). Antrenor: Cosmin Bodea.

CSM Olimpia: D. Moldovan – P. Copaci, M. Mureșan, A. Burdeț, C. Oanea, D. Lazăr (90+2 R. Apai), V. Chinde (83 Ad. Șter), E. Zsiga (90 R. Prodan), Ad. Micaș, N. Popa. M. Samake. Antrenor: Cosmin Iuhas

Arbitri: Mihai Motan (Târgoviște) – la centru; Daniel Cristian Ilinca (Craiova) și Sebastian Păduraru (Gura Humorului) - asistenți. Observatori FRF: Dorin Micșa (Timișoara) și Silviu Mocanu (Arad).