Echipa bihoreană care activează la nivelul Ligii a III-a s-a duelat, într-o partidă de verificare, disputată la Sâmartin, cu Olimpia Satu Mare, o colegă din Seria 10 a eșalonului al treilea. Partida s-a terminat la egalitate, scor 2-2, după ce la pauză bihorenii conduceau cu 1-0.

Lotus Băile Felix a continuat să rămână neînvinsă în perioada de pregătiri și după al 5-lea meci amical disputat, de data aceasta în compania formației Olimpia Satu Mare, o nou-promovată în Liga a III-a care ocupă penultimul loc în ierarhia Seriei a 10-a după 15 etape disputate. În același timp, bihorenii pregătiți de către Cosmin Bodea se clasează pe ultima treaptă a podiumului în cadrul aceluiași campionat. Cu toate acestea, la finele partidei amicale care a avut loc sâmbătă la Sânmartin, roș-albaștrii de la Lotus au terminat doar la egalitate un meci cu un adversar care părea să îi fie la îndemână. Rezultatul primei reprize a fost stabilit de către Vlad Costea care a marcat primul gol al formației din Sânmartin în minutul 30. În partea secundă, formația oaspete a reușit egalarea în minutul 61, prin Luca Feher. După alte 12 minute de joc, bihorenii au revenit din nou în avantaj după golul marcat de către Aris Morar, în minutul 73. Rezultatul final al partidei avea să fie 2-2, Lukas Hackaa reușind să înscrie în minutul 85 pentru sătmăreni. Așdar al 4-lea rezultat de egalitate înregistrat de Lotus Băile Felix în cele 5 partide de pregătire susținute în această pauză competițională.

În ultima partidă de verificare din presezon, Lotus Băile Felix va evolua în deplasare, sâmbătă, 2 martie, cu formația Șoimii Lipova, o echipă de Liga a III-a care a remizat 0-0 cu Crișul Sântandrei în weekendu-ul care a trecut.

Antrenorul Cosmin Bodea a început meciul cu următorul 11: A. Barabas - S. Cucu, Sg. Oltean, D. Lupșe, M. Arsene - I. Pașcu, D. Gheban - D. Sala, V. Costea, G. Gitye - R. Tămaș.