În fața unui adversar galonat, Lotus Băile Felix s-a mobilizat exemplar pe Stadionul Comunal din  Sânmartin, iar eforturile i-au fost răsplătite în minutele de prelungiri ale meciului din etapa a 3-a a Ligii a III-a, Seria 9, cu Poli Timișoara.

Pe o ploaie persistentă, Lotus a fost echipa mai insistentă în atac în cea mai mare parte a timpului şi încă din primele minute bihorenii au forțat victoria. Scăpat singur spre poartă, Duma (10) a întârziat execuția și fost blocat în momentul șutului, iar Arsene (14) a șutat pe colțul scurt de la 12 metri, dar portarul a respins. Oaspeții și-au făcut simțită prezența în ofensivă, dar Barabaș a respins de sub bară mingea expediată de Marincu (20) de la 17 metri.

Mai inspirat a fost Raul Tămaș (25), care s-a infiltrat între fundașii adverși și de la 8 metri l-a surprins pe Mosoarcă (1-0). Duma (40) a avut șansa de a majora avantajul, însă a șutat peste poartă din 12 metri. Partea secundă a început tot cu Lotus mai insistentă, gazdele solicitând, fără succes, lovitură de la 11 metri la căderea lui Arsene (50), iar Negru (60) nu a prins cadrul porții din 10 metri.

Apoi a fost rândul timișorenilor să aibă mai mult inițiativa și la scurt timp chiar a reușit să egaleze prin Bogdan Istratie (66), cu o lovitură de cap, bară-gol (1-1). Revenit la echipă după o scurtă perioadă la Crișul Sântandrei, Patrick Blăgea și-a făcut repede simțită prezența după ce a fost introdus pe teren de antrenorul Cosmin Bodea. Mai întâi, a trimis puțin pe lângă poartă din lovitură liberă de la 25 de metri, pentru ca în minutul 90+3 să centreze exact pentru Sergiu Oltean, care a marcat cu capul din apropiere (2-1). Bucuria bihorenilor era să fie suprimată la faza imediat următoare, când Grancea a intrat în careu și a șutat periculos, dar Barabaș a fost atent și a parat mingea! Meciul s-a încheiat cu ocazia lui Blăgea (90+5), ajuns singur cu Mosoarcă, care a reușit să-l blocheze.

Succes important pentru Lotus, al doilea stagional, care etapa viitoare va juca în deplasare cu nou promovata Viitorul Arad.

Lotus: Ad. Barabaș – D. Sala, D. Ghiță, Sg. Oltean, M. Arsene – M. Negru (90+5 Cr. Urbanowski), D. Gheban (74 T. Paublusztig), D. Ciurcui, Al. Chindlea – R. Tămaș (90+5 I. Bere), D. Duma (78 P. Blăgea). Antrenor: Cosmin Bodea

Poli: C. Mosoarcă – B. Miclăuş, A. Vlaicu, R. Ciurel (75 Ed. Amariei), Al. Nagy – I. L. Rotariu (90+2 S. Grancea), D. Pureca, D. Popa – fl. Marincu (81 S. Avramescu), B. Istratie (81 V. Prună), D. Ciurel. Antrenor: Cristian Gălan.

Arbitri: Kopriva Biro Eniko – la centru; Zsolt, Kopriva Biro Tamas (toți din Carei) - asistenți,  Raul Bălăiban (Oradea) - rezervă. Observatori FRF: Vasile Rad (Arad), Ioan Onicaș (Zalău).