Echipa de fotbal Lotus Băile Felix a cedat 1-2 (1-0) în derby-ul playout-ului Seriei 10 din Liga a III-a fiind taxată pe final de către o formație pentru care cel mai bun jucător a fost bihoreanul Darius Marina.

Atunci când te mulțumești cu puțin primești și mai puțin, spune o vorbă, iar sintagma s-a potrivit perfect pentru ceea ce s-a întâmplat în meciul disputat la Sânmartin. Bihorenii antrenați de către Cosmin Bodea nu au reușit să termine nici măcar la egalitate un joc în care s-au aflat la conducere timp de 66 de minute. Gazdele au deschis scorul destul de devreme, în minutul 12, prin Cristian Urbanowski care a marcat cu piciorul, de la bara a doua, după un corner executat de Marian Arsene. Din păcate însă bihorenii au ales să conserve acest rezultat, iar tactica adoptată avea să îi coste în cele din urmă. Cel care a semănat cel mai mult pericol la poarta „lotușilor” a fost Darius Marina, bihoreanul din echipa Careiului. După câteva ocazii pe care și le-a trecut în cont, acesta a lovit decisiv în minutele 78 și 80. Primul gol a fost marcat cu un șut superb, la vinclu, de la vreo 25 de metri, iar cel de-al doilea cu un șut sub transversală expediat de la circa 12 metri (1-2). Deși a pierdut, Lotus rămâne pe primul loc în playout-ul Seriei a 10-a, iar etapa viitoare va evolua în deplasare cu Sănătatea Cluj, a 3-a clasată.

Lotus Băile Felix: P. Cosma - Cr. Urbanowski, S. Oșvat (64 Sg. Oltean), D. Lupșe, M. Arsene, I. Pascu, D. Gheban (73 A. Morar), M. Negru (56 D. Sala 46 ), G. Gitye (64 D. Duma), D. Ciurcui (73 P. Blăgea), R. Tămaș. Antrenor: Cosmin Bodea

Victoria Carei: K. Fila - Ad. Ciul, D. Dunca, Al. Negrea, Ed. Marina (59 R. Negreanu), D. Marina, R. Popovici Ciatău, N. Barta (46 K. Barth), R. Vajda, A. Hosu (90 D. Horvath), R. Haiduc (88 E. Kinczel). Antrenori: Marius Botan și Ioan Pap Deac.