Sala de sport din cadrul LPS Bihorul a găzduit, la sfârșitul săptămânii trecute, Cupa Moș Nicolae la volei U13 (minivolei). Întrecerea a fost una cu circuit închis în care 25 de tineri voleibaliști ai LPS Bihorul au avut prilejul să se dueleze în prima competiție a lor ca practicanți ai acestui sport.

„Cu un număr mare de sportivi ai clubului LPS CSȘ Bihorul Oradea, mai concret 25 de tineri voleibaliști de la această categorie de vârstă, am reușit să organizăm, între noi, o mică întrecere care ne-a satisfăcut enorm, pe toate planurile, pentru că aceasta a fost prima competiție pentru micuții voleibaliști. A fost o bucurie enormă pentru sportivi și o emoție aparte din care sigur vor învăța multe. Mulțumim pentru sprijinul acordat pe tot parcursul acestui an tuturor sponsorilor, Direcției Județene de Sport și Tineret Bihor și, nu în ultimul rând, părinților, pentru încrederea acordată”, a declarat profesorul Kovacs Zoltan, antrenorul tinerilor voleibaliști din cadrul LPS Bihorul. Regulamentul de desfășurare a fost următorul: 4X4, la un fileu cu înălțimea de 2,10 metri, cu două din trei seturi pentru stabilirea învingătoarei, până la punctul 25.

LPS „Bihorul”: Bochiș Tudor, Finta Zsombor, Buciuman Felix, Kopanyi Felix, Lazea Mihai, Szabo David, Pruncuț Mihai, Ghiulai Andrei, Nonea Cristian, Goia Cristian, Șipoș Mihai, Șipoș Tudor, Horga Vlad, Vișoiu Erick, Rogojan David, Szabo Alex, Morar David, Botez Petre Georgedy, Bora Andrei, Lieber Klaus, Vlăduț Bogdan, Fălăuș Luca, Suket Darius, Cora Eduard și Străuț Alin.

Antrenor: profesor Kovacs Zoltan.