Cea mai tânără echipă din Liga a III-a, Luceafărul Oradea, îşi continuă pregătirile pe plan local. Sâmbătă dimineaţa, formaţia pregătită de Ciprian Dianu va disputa şi un joc de verificare cu Foresta Tileagd.

Partida va avea loc de la ora 09.00 pe terenul sintetic de la Baza Tineretului. Pentru Foresta este cel de-al treilea test cu o echipă din Liga III, după jocurile cu CAO (1-3) şi CSC Sânmartin (0-1). În schimb, Luceafărul a disputat reprize de 45 de minute, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu (0-3) şi CAO (1-4).

Faţă de tur, Luceafărul i-a înregimentat pe Nicolae Goilean, Andrei Petrică, Mario Abagiu, de la grupa 2002 de la LPS Bihorul Oradea, Ştefan Meşter (ex-CSC Sânmartin) şi Tobias Tamas, de la Şoimii Lipova. Pe lângă Covaciu şi S. Ban, echipa orădeană l-ar putea pierde şi pe Răzvan Gunie, solicitat să susţină probe de joc o săptămână la Viitorul-Pandurii Târgu Jiu.

În continuare, „luceferii” mai au programate jocuri de amicale cu Minaur Baia Mare (10 februarie) şi Sportul Şimleu (13 şi 20 februarie).