Luceafărul Oradea a susţinut ieri primul joc de verificare de la reluarea pregătirilor. Echipa orădeană de Liga a III-a a întâlnit Viitorul Pandurii Târgu Jiu, ocupanta locului 12 în eşalonul secund.

Diferenţa de un eşalon s-a reflectat şi în rezultatul final al jocului de la Baza Luceafărul din Sânmartin, 2-0 (1-0) în favoarea Viitorului Pandurii. Golurile au fost marcate de Băciuț și Paraschiv, ultimul fiind chiar fostul golgheter al „luceferilor” de la care s-a transferat în această iarnă.

Ciprian Dianu, antrenorul Luceafărului, a mizat din start pe Răileanu – Pârvulescu, Mintaș, Imbrea, Roș – Maxin, Humadi, Gheban, V. Costea – Lăsconi, Talpoș. După pauză au intrat Brata – L. Mănoiu, D. Pop, Ștef, Papp, Tămaș, Gunie, Tirla și Bocra. Cu acest prilej au fost testaţi doi jucători născuți în anul 2000, fundașul central Renato Imbrea (fost junior la Udinese, Venezia, în Italia, și la U Cluj) și atacantul Alexandru Talpoș (fost la FC Bihor, ultima dată la Național Sebiș) şi juniorul Lucian Mănoiu (născut 2004, LPS Bihorul).

Cristian Lupuț a contat pe Bodea – Chelariu, Cr. Oros, Toma, Dragu – Negrean, Chiorean, P. Mitrică, Băciuț – V. Rusu, Bădăuță. Au mai jucat Moga, Trip – Yabre, Misăraș, Ciul, Parnău, Prejmerean, Gârbiță, Cioiu, Paraschiv și D. Buia. S-au antrenat separat V. Pop, Băican, Preoteasa și Core, iar Dunca a fost învoit.

În următorul joc de verificare, sâmbătă, de la ora 11.00, Luceafărul Oradea va întâlni pe terenul sintetic de la Baza Tineretului, echipa Under 19 de la LPS Bihorul.