Stadion: Luceafărul

Gazon: foarte bun

Spectatori: aproximativ 300

Marcatori:  V. Rusu 22, 66, Al. Dulca 31, A. Ţegle 52 / C. Mihai 62

Cartonaşe galbene: Al. Neacșa 38, Al. Dulca 72 / L. Ion 35
Luceafărul: Goia – C. Valies, Cr. Oros, Tînc, R. Trif – Feher, Ţegle – Al. Neacşa (60 V. Pop), Bruno Rocha (70 A. Antohi), Al. Dulca (78 P. Chiorean) – Vl. Rusu. Antrenor: Cristian Lupuţ

Baloteşti: Iordan – Flămânzeanu, L. Ion, N. Filip, Cl. Herea, B. Marciuc (62 Bolozan), M. Neagu, E. Nica, C. Mihai (81 Al. Ionescu), V. Andrei, F. Paraschiv (52 C. Novac). Antrenor: Augustin Călin

Arbitri: Cristian Codrea – la centru; Nicolae Cristian Lucaci şi Radu Despa (toţi din Baia Mare) - asistenţi. Observatori FRF: Zaharia Ciev şi Romeo Malac (ambii din Timişoara).

După două eşecuri consecutive, Luceafărul Oradea a reuşit să se redreseze în meciul cu CS Baloteşti, de care a dispus fără probleme cu 4-1 (2-0) pe teren propriu.

Meciul a fost la discreţia orădenilor, care la jumătatea primei reprize au reuşit să concretizeze superioritatea. Seria golurilor a fost deschisă de golgeterul Vlad Rusu, care a finalizat din preajma careului mic centrarea lui A. Dulca (1-0). Gazdele au continuat să pună presiune pe adversar şi după o jumătate de oră de la start A. Dulca a dublat avantajul din 8 metri din pasa lui Neacşa (2-0). În startul părţii secunde scorul a luat proporţii şi mai mari după o cursă a lui Ţegle (52), finalizată cu un şut de la 16 metri la care Iordan nu a avut reacţie (3-0). A. Dulca (55) a mai marcat o dată, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. La una din rarele incursiuni ofensive, oaspeţii au izbutit să puncteze prin C. Mihai (62), cu un şut din 10 metri (3-1). Diferenţa a fost refăcută de V. Rusu (66) după o pasă a lui V. Pop (4-1) şi putea creşte dacă V. Rusu (69), Ţegle (74) şi V. Pop (85 şi 87) nu iroseau ocaziile avute. "Ştiam că ne aşteaptă un meci important, de şase puncte, şi sunt mulţumit de atitudinea şi determinatea jucătorilor. Vreau să-i felicit pe toţi. Veneam după două eşecuri, dar m-am bazat pe valoarea grupului, pe valoarea lor individuală. A fost o presiune în plus pe toţi, pentru că, dacă nu am fi câştigat, intram în hora retrogradării. Per total echipa a jucat foarte bine şi a ieşit o victorie categorică", a declarat antrenorul Cristian Lupuţ, care în acest joc nu s-a bazat pe Balea, Ban sau Codoban, fără ca aceştia să fie indisponibili. "Decizia îmi aparţine în totalitate şi am luat-o după ce am analizat foarte bine meciurile cu CS Mioveni şi FC Hermannstadt. Evoluţia lor a fost modestă. La mine nu există bihoreni, olteni, moldoveni etc., toţi sunt jucătorii Luceafărului. Toţi trebuie să se supună regulilor, să dea totul la antrenamente şi în jocuri. Avem un lot din 26 de jucători şi fiecare trebuie să profite de şansa pe care o are. Totul depinde doar de ei”, a mai spus Lupuţ, care l-a reprimit în lot pe Andrei Antohi, după ce acesta şi-a cerut scuze coechipierilor şi antrenorilor.

Miercuri, 25 aprilie, Luceafărul va juca în deplasare cu CS Afumaţi, iar duminică, 29 aprilie, de la ora 11.00, va întâlni acasă liderul Dunărea Călăraşi.