Cochetul stadion din localitatea Sânmartin va găzdui mâine, cu începere de la ora 15.00, întâlnirea dintre Luceafărul Oradea și CSM Satu Mare, un veritabil derby al codașelor în clasamentul Ligii a III-a, Seria a X-a.

 

Start ratat de sezon pentru ambele formații

Cu un lot extrem de tânăr, dar și cu destule indisponibilități în rândurile jucătorilor mai experimentați, gazdele de la Luceafărul au avut până acum un parcurs mai mult decât mediocru, aflându-se în acest moment pe penultima poziție, cu doar un singur punct obținut din 18 posibile, dar și cu un golaveraj extrem de slab, -14.

Rivala bihorenilor, CSM Satu Mare, care era privită la începutul sezonului ca o posibilă pretendentă la promovare, are un parcurs și mai dezamăgitor. Fără niciun punct în clasament și cu un golaveraj de -15, echipa sătmăreană se află cantonată pe ultima poziție a ierarhiei seriei noastre.

În etapa precedentă „luceferii” au pierdut cu scorul de 2-0, oarecum firesc, pe terenul formației din Dej, altă echipă cu un start ezitant de campionat. Cu același scor a cedat și CSM Satu Mare, pe propriul teren, dar în fața, probabil, celei mai puternice echipe a seriei noastre, Minaur Baia Mare.

 

Puncte „albe” pentru zile „negre”

În acest context, ambele echipe, care par de forțe egale, speră ca în partida de sâmbătă să obțină toate cele trei puncte puse în joc pentru a-și reabilita imaginea serios șifonată după evoluțiile mediocre din acest start de campionat. Dar și pentru a-și îmbunătăți zestrea în clasament în ideea ocupării unui loc cât mai câlduț la startul playout-ului, care pare de neevitat pentru ambele formații. Ca de obicei, în acest sezon, intrarea la această întâlnire se va face în condițiile respectării normelor medicale în vigoare. Biletul de intrare va costa 10 lei.