În aşteptarea unui semnal pozitiv legat de posibilitatea reluării competiţiilor oficiale, campioanele județelor Sălaj și Bihor la minifotbal au susţinut un meci de verificare la Zalău. AEK Oradea a dispus cu 5-3 (2-2) de Dia Guard Cipricom la Baza Onix Traian.

AEK Oradea a început în forţă o partidă spectaculoasă.conducând cu 2-0 prin reuşitele lui Cristian Andor 6 și Marius Balogh 21, însă pe finalul primei reprize, gazdele au izbutit să egaleze în doar trei minute (Bode 26, Ciaca 28).

Orădenii au avut un start lansat şi în repriza secundă. Internaţionalul Mircea Popa „Ciucă” , transferat recent de la Juventus Sibiu, a readus AEK în avantaj în minutul 32, după care sălăjenii au egalat iar în urma şutului lui Pavel (34). Balogh a reuşit dubla (41), la fel ca şi Mircea Popa (45), consfiinţind victoria campioanei Bihorului.

„AEK a avut o evoluție peste așteptări în acest joc. Felicit jucătorii pentru prestație, pentru buna propagandă pe care au făcut-o minifotbalului. Păcat că nu s-a putut desfășura cu spectatori pentru că sunt convins că jocul Dia Guard s-ar fi disputat cu multă lume pe margine. Ne bucurăm că am reușit să aducem la echipă un internațional de top, cu trei titluri europene şi medalii la Campionatul Mondial de minifotbal. Așteptăm cu nerăbdare ziua în care o să putem relua competițiile oficiale”, a afirmta Spiros Baltsavias, managerul AEK Oradea. Următorul turneu la care AEK va participa va avea loc în 5-7 martie, la Craiova. Partida a fost urmărită de zălăuanul Ioan Onicaș, președintele Federației Române de Minifotbal.

Dia Guard: Bogdan - G. Țiriac, M. Bode, Sabou, Ciaca, C. Pavel, Gaidoș, Mureșan, Kordis, R. Rodină.

Antrenor: Florin Pop.

AEK Oradea: R. Egri - M. Popa, Micaș, Cr. Andor, Balogh, Daina, R. Birta, Ad. Iova, Câmpan, Teșan.

Antrenor: Spiros Baltsavias.