Sfârșitul de săptămână prilejuiește o serie de meciuri amicale în Bihor, cu echipe din ligile III, IV și V printre protagoniste.

Cu două săptămâni înaintea reluării Ligii a III-a, FC Bihor și Lotus Băile Felix susțin sâmbătă jocuri de verificare pe plan local. Orădenii evoluează de la ora 12.00 pe terenul sintetic al Bazei Sportive Transilvania Academy din Calea Aradului nr. 167 în compania CSM Victoria Carei, care activează și ea în eșalonul trei, dar în seria 10.

În aceeși zi și de la aceeași oră, dar la Stadionul Comunal din Sânmartin, Lotus Băile Felix va înfrunta colega de serie Olimpia 1921 Satu Mare. Tot de la ora 12.00, dar la Oșorhei, își vor testa potențialul două echipe din play-off-ul Ligii a IV-a, CS Oșorhei și CS Bihorul Beiuș.

Alte două formații din Top 8 al Ligii a IV-a, CSM Olimpia Salonta și Foresta Tileagd se întâlnesc amical sâmbătă, de la ora 11.00, la Salonta.

Duminică, de la ora 13.00, sunt programate două jocuri, la Nojorid, între două grupări din eșalonul cinci, CSC Nojorid-Livada și CSC Hidișelu de Sus, și la Cheresig, între echipa locală Voința și Viitorul Gepiu.

În fine, la începutul săptămânii viitoare, luni, de la ora 18.30, la Baza Sportivă Transilvania Academy este programat jocul Izvorul Cociuba Mare - Transilvania Academy.