Etapa a noua din Circuitul Oradea Joacă Padel s-a bucurat de un interes ridicat în rândul practicanţilor acestui sport, nu mai puțin de 37 de echipe aliniindu-se la starul competiţiei de la Padel Arena Oradea.

Runda de toamnă a atras la nivelul profesioniştilor jucători importanţi din Timișoara, Cluj sau Oradea, cele zece echipe fiind repartizate în două grupe a câte cinci. După meciuri spectaculoase, în semifinale au ajuns  Emil Bronț & Horia Matei - Andreas Niemersheim & Adrian Mecliu,  respectiv Andrei Dărăban & Ciprian Filip - Harris Kopanyi & Dragoș Sabău, cei din urmă fiind  marea surpriză a turneului, pe care l-au încheiat pe locul 3.  Câştigători de etapă au fost Emil Bronț și Horia Matei, care au dispus în două seturi, 7-5; 6-3 de Andrei Dărăban și Ciprian Filip. De la acest turneu au absentat orădenii Cătălin Mitra, care a optat să pregătească în Turcia sezonul de iarnă și fără favoritul Bogdan Sturzu, care s-a retras în ultimul moment.

La nivelul doi, s-au impus Raul Zaharia & Alexandru Pater după o finală cu George Leucuța și Cristian Kilin. Revenit în competiţie după o lungă absență Ionuț Codrean, în echipă cu Sorin Indrieș, s-au clasat pe locul 3 după un meci decisiv cu timişorenii Bogdan Dohangie & Daniel Neacșu.

În turneul feminin au jucat cinci echipe, trei din Oradea şi două din Cluj-Napoca. S-a jucat în sistemul fiecare cu fiecare, pe primul loc situându-se Andreea Curtui și Patricia Banciu, urmate de Luana Călburean & Alexandra Dărăban, şi de Francesca Vîlceanu și Iulia Szasz.

Ultima zi de turneu a fost rezervată probei de mixt, cu opt echipe repartizate în două grupe. Finala a fost câştigată de Sorin Indrieș & Patricia Banciu după un meci foarte disputat cu Radu Negru & Oana Manole.