Fostele glorii ale echipei s-au întâlnit recent în cadrul unui meci amical cu tinerii jucători de astăzi, cei care după patru etape sunt pe locul al doilea în Seria I din Liga a V-a a Campionatului Judeţean de fotbal Bihor.

Evenimentul s-a desfăşurat în cadrul proiectului „Zilele Sportului pe Valea Crişului Repede” şi a fost sprijinită şi de DDIP Bihor. În anul 1963 au fost inundaţii mari la Vad, Crişul s-a revărsat din matcă, apele ajungând până la CAP. Când apele s-au retras, terenul de fotbal devenise un teren de piatră, gazonul şi stratul de pământ fiind distruse de apele revărsate. Atunci s-a luat decizia să se facă un nou teren de fotbal pe actualul amplasament, la intrarea în defileul Crişului Repede.

  De-a lungul timpului, mulţi fotbalişti au pornit de la Vadu Crişului ajungând la echipe din Diviziile C, B şi chiar A. Cel mai valoros fotbalist pe care l-a dat Vadu Crişului a fost Teodor Fildan, născut la 14 martie 1954, acesta activând la FC Bihor, în Divizia A.

  Circa 40 de foşti fotbalişti la vârsta a doua şi a treia, care au jucat sub culorile galben-albastru ale clubului, pe atunci Stânca Vadu Crişului, au răspuns cu da invitaţiei începând cu membrii echipei care la finele anilor 70 au reuşit promovarea din campionatul zonal în campionatul judeţean, pe Stadionul Voinţa din Oradea după un baraj viu disputat. Cei prezenţi au fost salutaţi de către primarul Dorel Cosma şi viceprimarul Ioan Haşaş, şi ei foşti componenţi ai echipei locale la nivel de juniori şi seniori. Prezentarea echipelor a fost făcută de către primarul Cosma şi, după un minut de reculegere ţinut în amintirea celor care nu mai sunt pe acest pământ, s-a dat drumul la joc. După o partidă viu disputată, cu pauze de hidratare după fiecare 15 minute jucate, jocul s-a terminat la egalitate, 2-2, urmând apoi loviturile de departajare unde cei mai în vârstă şi-au adjudecat victoria. Pali Teodor (Dele), Haşaş Imre (Piki), Puşcău Sandu, Pascar Sorin, Feri şi Attila Mihok, Feri Rakóci, Sandu şi Florian Miere, Sanyi Kósa, Jóska Scheirer, Mircea Schiop, Alin Schiop au fost doar câţiva drintre cei prezenţi la meci. După fotbal, întâlnirea a continuat la sala de sport lângă un bograci, o bere şi muzică bună.