Etapa a 4-a a Circuitului „Oradea Joacă Padel” a reunit 30 de echipe şi 60 de jucători, care au ridicat serios nivelul turneului.

Finala profesioniștilor a adus față în față orădeni Andrei Dărăban & Bogdan Sturzu - Emil Bronț & Horia Matei. Primul set al finalei a fost foarte echilibrat, cu răsturnări de scor. Bronț și Matei au avut 5-4 dar adversarii au dus meciul în tie-break. Din nou, Bronț și Matei au condus cu 5-4, dar Dărăban și Sturzu au câștigat trei mingi consecutive și implicit setul. Setul doi a avut alte coordonate, Dărban & Sturzu adjudecându-l cu 6-1 și implicit turneul. Locul 3 a fost obținut de clujenii Gabi Dan &  Ors Pasztor, care au dispus în finala mică, de mai tinerii orădeni Raul Zaharia & Rareș Secară.

Andrei Dărban a câştigat al treilea turneu consecutiv în circuitul orădean, fiind lider în ierarhia generală cu 75 de puncte, urmat de Horia Matei (70 de puncte), Emil Bronț (68) şi Bogdan Sturzu (62). În cele patru etape disputate până acum au punctat 108 jucători.  

La amatori, Ionuț Codrean & Cristi Bobîlcă, victorioşi şi finalişti în etapele precedente, s-au clasat acum pe locul 3, după timişorenii Daniel Neacșu și Denis Sas, victorioşi în finala cu Georgian Stancovici și George Leucuța. 

„Suntem impresionați de numărul mare de echipe dar și de nivelul de joc. S-a format o comunitate în acest circuit și sperăm să ne menținem pe această linie constructivă care u poate duce decât la un progres calitativ”, a afirmat Spiros Baltsavias, promotor al padelului în în vestul ţării. .

Următoarea etapă este programată sâmbătă, 11 mai, tot la Padel Oradea Arena.