Lucrările de modernizare la Baza Tineretului, demarate în toamnă, au continuat şi în acest început de an cu acoperirea celui de-al doilea teren sintetic. Acesta a fost inaugurat marţi seara cu prilejul unui meci amical între o echipă formată din prietenii lui Spiridon Baltsavias, administratorul bazei sportive, şi cea a Presei Bihorene, care activează în campionatul Ligii a III-a de minifotbal.

Partida, presărată cu goluri spectaculoase, răsturnări de scor şi ocazii rarisime, s-a încheiat până la urmă la egalitate, scor 9-9, gazdele, cu Spiridon Baltsavias, Zeno Bundea, Andrei Ferik, Nelu Maticaş, Roland Bocoi, Daniel Indrieş, Aurelian Pavel în componenţă, egalând la ultima fază.

 „Ne bucurăm că s-au finalizat lucrările la cel de-al doilea teren acoperit, pe structură metalică. Este un teren acoperit de dimensiunile 43x23 meri, ideal pentru minifotbal şi pentru toate anotimpurile. Este acoperit cu structură metalică şi prelată. Avem gazon omologat de FIFA. A fost un efort financiar foarte mare, dar cred că a meritat investiţia. Continuăm colaborarea cu LPS Bihorul, un parteneriat public-privat, care este foarte bine gândit şi foarte benefic pentru ambele părţi", a declarat Spiridon Baltsavias.

La sfârşitul anului trecut a mai fost înlocuită şi suprafaţa sintetică de pe terenurile bazei sportive cu una modernă, omologată FIFA.