Practicanţii de minifotbal, tot mai mulţi în Bihor, au la dispoziţie o nouă bază sportivă în Oradea. De astăzi este funcţională Baza Sportivă „AEK Oradea” cu două terenuri cu gazon sintetic.

Arena este situată pe Calea Sântandreiului, nr.3, în zona Arabesque și a fostei benzării Rompetrol. Terenurile au dimensiunea de 26×42 metri și au fost prevăzute cu gazon sintetic de 50 mm omologat FIFA, adus din Belgia.

Baza sportivă va fi inaugurată în această seară, de la ora 19.00, cu un joc de minifotbal AEK Oradea și FCSB Beiuș, două dintre cele mai bune echipe care activează în Campionatul Judeţean de minifotbal. „În anii următori vrem să dezvoltăm Baza AEK cu încă două noi terenuri acoperite și o piscină acoperită, mai ales că acolo beneficiem de apă geotermală. Sperăm că după terminarea pandemiei, minifotbalul să își continue dezvoltarea frumoasă pe care a avut-o în ultimii ani”, a afirmat Spiridon Baltsavias, admistratorul bazei AEK. Pentru rezervări și înscrieri, doritorii se pot adresa la numărul de telefon 0729/351.276.