O formalitate a fost pentru CSC Sânmartin jocul din turul II al Cupei României cu Olimpia Satu Mare, nou promovată în Liga a IV-a a judeţului vecin. Echipa bihoreană a câştigat cu 5-0 (3-0) meciul de pe Stadionul Someşul în faţa unui adversar ambiţios, dar limitat valoric.

Formaţia antrenată de Călin Cheregi s-a desprins repede de sătmăreni şi după ceva mai mult de o jumătate de oră conducea la scor de neprezentare. Sorian (14), I. Ban (28), ambii din lovituri de la 11 metri obţinute de Szabados, şi O. Popa (34) au taxat slăbiciunile gazdelor până la pauză.

În partea secundă, F. Pop (62) şi I. Ban (84) au concretizat şi ei plusul de valoare al echipei de Liga a III-a.

Turul III este programat miercuri 28 august şi va programa  27 de meciuri. Pe lângă cele 30 de echipe calificate din faza a II-a naţională vor mai intra 13 echipe din Liga III şi 11 echipe din Liga II.

Până atunci, CSC Sânmartin mai are un joc amical, sâmbătă, de la ora 10.30, la Sântion, cu Şoimii Lipova, care activează şi ea în eşalonul trei, dar în seria a IV-a, precum şi un meci de campionat, cu Luceafărul Oradea, chiar în prima etapă a Ligii a III-a. Duelul bihorean va avea loc pe 23 august, la Sântion.

Olimpia: Duca – Ile (70 Lung), Turşuc, Chifor, Filimon, Lăpuşan, Chivari (65 Negrean), Resende, Puti, Voneţ, Grigoraş (68 Srepler). Antrenor: Nelu Donca.

CSC Sânmartin: Barabaş – Fl. Pop, D. Lupşe, S. Nogo, Arsene – Ov. Popa (50 Cl. Popa), Cuc (60 Habakuk), Tiponuţ (75 S. Brata), Ban – Sorian, Szabados. Antrenor: Călin Cheregi.

Arbitri: Narcis Bodocan (Cluj) – la centru; Claudiu Georgiu (Dej), Flavius Seiche (Sânmihaiu Almaşului). Observator FRF: Ioan China.