Circuitul „Oradea Joacă Padel” bifează sâmbătă, 22 iunie, cea de-a 6-a etapă, la Padel Arena Oradea. Competiția se va desfășura pe trei nivele: profesioniști, amatori și feminin.

Concursul va debuta sâmbătă dimineața, în jurul orelor 9:30 – 10:00 cu nivelul rezervat amatorilor, după care vor intra pe teren profesioniştii la ora 14:00, oră la care, în paralel va debuta și turneul feminin. Din acest sezon, turneul este gestionat tehnic de platforma rankedin.com locul unde jucătorii se pot înscrie. Prezenţa la turneu poate fi confirmată la numărul de telefon 0738.770.755; pe grupul de whatsapp, sau pe pagina de facebook Padel Arena Oradea.

Organizatorii mizează pe prezența în competiție a jucătorilor de top, din Oradea, Timișoara sau Cluj.

După 5 etape, în clasamentul pe anul 2024 al circuitului, au punctat peste 120 de jucători. Ierarhia generală e condusă la profesioniști de cei mai buni patru jucători orădeni: Andrei Dărăban (75 de puncte), Horia Matei (70), Emil Bronț (68) și Bogdan Sturzu (62). La amatori lider e timișoreanul Denis Sas (65 de puncte) urmat de orădenii Ionuț Codrean și Cristi Bobîlcă (ambii cu câte 60 de puncte).