Nu mai puţin de opt medalii şi trei titluri de campion naţional au cucerit cei zece arcaşi legitimaţi la Clubul Sportiv „Redpoint" Oradea, la Campionatul Naţional outdoor pentru copii şi cadeţi desfăşurat la Iaşi. Delegaţia clubului orădean a fost una dintre cele mai numeroase de la acest concurs.

La copii compound fete, tot podiumul a fost ocupat de sportivi de la Redpoint Oradea astfel: locul I, medalia de aur, titlul şi tricoul de campioană naţională - Iulia Creţu, urmată pe locul II şi III de colegele ei de club Giulia Szalo-Mureşan şi Patricia Moza.

La copii compound băieţi, de asemenea tot podiumul a fost ocupat de trăgători legitimaţi la Redpoint Oradea: locul I, medalia de aur, titlul şi tricoul de campion naţional - David Schmidt, urmat pe locul II şi III de Luca Bora şi Luca Suciu. Toate meciurile de la copii au fost foarte disputate, practic soarta titlului fiind decisă uneori de o săgeată sau două. Rezultatele C.S. Redpoint Oradea au fost posibile şi cu susţinerea DJST Bihor, Banca Transilvania, Rivolto Cons, Darer, Turism Felix, Liceul Sanitar precum şi alte persoane cu suflet mare, care au ales să rămînă anonime.

După rezultatul foarte bun înregistrat la Cupa Europeană de la Catez (medalia de argint, singura, de altfel, câştigată de întreaga delegaţie a României, n.r.), Bernadett Haragos confirmă că este într-o evoluţie accentuată şi câştigă la Iaşi, după o finală dramatică, locul 1, medalia de aur, titlul şi tricoul de campioană naţională la cadete compound, care îi lipsea din palmares. Pe locul 2, la aceeaşi categorie, s-a clasat Andreea Albu (CSS Unirea Iaşi), iar pe locul 3, medaliată cu bronz, Ştefania Ivan (C.S. Redpoint Oradea). Locul 4 a fost ocupat tot de o sportivă din Oradea, Ada Luncan. Toate trei cadetele au tras foarte bine în finale, peste media lor obişnuită, semn că pregătirea intensă de la antrenamente a dat roade.

Peste numai câteva zile, arcaşii de la Redpoint Oradea vor pleca din nou la o competiţie majoră, Campionatul Naţional de juniori şi seniori (15-18 iulie, Aninoasa), unde clubul orădean va avea şapte sportivi pe linia de tragere.