Cu toate că lotul de jucători a suferit modificări față de sezonul precedent, foarte puțină lume anticipa o primă parte a campionatului atât de slabă pentru echipa pregătită de către George Tăutu. CSM Oradea a pierdut la cel puțin 6 goluri diferență fiecare dintre cele 4 jocuri susținute în Sala Gheorghe Barițiu din Turda.

Obișnuiți fiind cu rezultate pozitive făcute de către echipă de handbal masculinîn ultimii ani, ne vine greu să acceptăm că Oradea a devenit o echipă de pluton în eșalonul al doilea. Când din cele patru formații cu care te duelezi, două sunt practic echipe de juniori, nu ai scuze pentru eșecurile suferite. Mai mult, acestea au fost sufiecient de clare ca să nu existe niciun fel de dubiu asupra învingătoarei. În ciuda remanierii lotului, Oradea are în echipă și jucători cu experiență, Duma, Szilagyi, Radu, Mateaș și A. Farcaș, dintre care ultimii doi cu suficiente jocuri în primul eșalon, dar și în aceste condiții, CNOPJ Timișoara și Potaissa II Turda, echipe practic de juniori sau jucători cărora li s-a terminat recent junioratul, precum și U Cluj, formație cu o mulțime de juniori în lot, nu au voie să te învingă atât de clar. În aceste condiții se pune problema calității juniorilor noștri, cei care-i completează pe handbaliștii experimentați. Singurul adversar cu adevărat puternic, iar asta s-a văzut și prin rezultatul final înregistrat în duelul direct, a fost Szejke Odorhei care s-a impus în fața roș-albaștrilor la 16 goluri diferență (40-24). În aceste condiții este greu de crezut că echipa orădeană va putea să obțină la final o clasare în prima parte a ierarhiei, pentru că de o luptă pentru un loc pe podium, în acest moment, nici nu se poate discuta.

La finele acestui turneu, după 7 etape disputate, CSM Oradea ocupă locul al 6-lea (din 8) cu 6 puncte acumulate în urma a două succese și 5 eșecuri. Următoarele trei etape din Seria C a Diviziei A sunt programate în perioada 19-21 februarie.

Rezultatele CSM Oradea în Turneul 2 disputat la Turda:

28-35 (16-15) vs. CNOPJ Timișoara. Oradea: Duma, Ene 1 gol- Poteră 6, Szakacs 5, Băban 3, Gal 3, A. Farcaș 3, C. Szasz 2, Sfârlea 1, Radu 1, Lari 1, Criste 1, Breban 1, Huțan.

31-37 (15-16) vs. U Cluj. Oradea: Duma, Ene – Poteră 9, Szakacs 7, Mateaș 3, A. Farcaș 3, Băban 2, Radu 2, Criste 2, Gal 1, Huțan 1, Bora 1, Bandi, Breban.

34-41 (16-20) vs. Potaissa II Turda. Oradea: Duma – A. Farcaș 7, Mateaș 6, Breban 5, Criste 4, Radu 4, Szakacs 3, Gal 2, Bandi 1, Huțan 1, Poteră 1, Lari, Szilagyi.

24-40 (10-18) vs. Szejke Odorhei. Oradea: Duma, Ene – Criste 8, A. Farcaș 5, Bandi 2, Bora 2, Sfârlea 2, Băban 1, Mateaș 1, Szakacs 1, Poteră 1, Radu 1, Gal, Breban, Mlinarcsik.