Lideră la finalul turului Ligii a IV-a, CSC Sânmartin este protagonista unor transferuri în această iarnă, care să-i permită să-ţi menţină poziţia şi la sfârşitul campionatului, dar şi să câştige barajul de promovare în eşalonul trei.

Cu gândul la promovare, conducerea CSC Sânmartin a parafat înţelegeri cu o serie de jucători care au evoluat în ligi superioare, a II-a şi a III-a. Este vorba despre Sergiu Pop, Ionuţ Ban (Luceafărul Oradea), Florin Pop (ex-FC Bihor, ultima oară într-o ligă inferioară din Germania), David Lupşe (Gloria Cermei, Liga 3), la care se adaugă Marian Arsene, Cyrus Habakuk (CS Oşorhei), Beniamin Sabadoş (ex-LPS Bihorul). În următoarele zile, lotul va mai fi completat cu un portar.

În pauza competiţională, antrenorul principal Călin Cheregi a renunţat la Andrei Şumălan, Laviniu Dărăban, Laurenţiu Prundaru, Alex Varodi, Raul Ungur şi Florin Roxin.

Echipa din Sânmartin a efectuat, recent, un stagiu centralizat la Boga, iar astăzi de la ora 18.00 va susţine un joc de verificare pe terenul sintetic din Salonta în compania echipei locale CSM Olimpia. În continure, CSC mai are prevăzute amicale cu Unirea Tăşnad (16 februarie), din nou cu CSM Olimpia Salonta (20 februarie) şi cu Şoimii Lipova  (23 februarie).

Returul Ligii a IV-a va demara în 9-10 martie, iar în prima etapă CSC Sânmartin va juca acasă cu Unirea Valea lui Mihai. "Ne propunem să câştigăm toate meciurile din campionat şi să ne prezentăm foarte bine la baraj, astfel încât să promovăm în Liga a III-a", a afirmat Alexa Krenek, preşedintele CSC Sânmartin, echipă care va aborda partea a doua a campionatului cu un avans de patru puncte faţă de ocupanta locului 2, CAO 1910 Oradea.