Meci relativ uşor pentru CSM CSU Oradea în etapa a 14-a a Ligii Naţionale de baschet masculin. Echipa orădeană joacă astăzi, de la ora 18.00, împotriva ultimei clasate, Politehnica Iași, în Sala Sporturilor Dunărea din Galați. Partida nu va fi televizată.

Ieşenii joacă la Galaţi din cauza faptului că sala proprie nu a fost omologată. Din acest motiv şi-au amânat mai multe meciuri sau au disputat nouă partide în deplasare în tur! Ultimul meci oficial l-au disputat pe 20 decembrie, la Sibiu. Cu doar o victorie şi zece eşecuri la activ, Politehnica a căutat să-şi întărească lotul în ultima perioadă, aducându-i pe Jaleel Roberts, Jalen Jackson, Rerrell Lipkins II şi Vladislav Solopa.

Chiar şi aşa, echipa orădeană nu ar trebui să aibă probleme în a obţine a noua victorie stagională. În tur, CSM CSU Oradea s-a impus cu scorul de 101-67. "Nu avem voie să ne întoarcem altfel decât victorioși de la Galați. Știu că se va spune despre acest meci că este ușor. Nu este deloc așa, deoarece echipa din Iași dispune de câțiva jucători foarte interesanți. Eu am văzut această echipă și chiar dacă are o singură victorie, vorbim despre un adversar incomod. Însă, așa cum am spus, noi nu avem altă variantă decât victoria în acest meci", a comentat antrenorul Cristian Achim, care îi va oferi posibilitatea debutului lituanianului Vaidas Kariniauskas, ultimul sosit la CSM CSU.