Până la o decizie favorabilă competiţiilor oficiale de minifotbal, AEK Oradea dispută meciuri amicale în compania unor adversari de top din România. De astăzi şi până duminică, multipla campioană a Bihorului este angrenată în turneul dotat cu „Cupa Flux Arena Craiova”, la care participă 24 de echipe.

În perspectiva competiţiilor importante, echipa manageriată de Spiros Baltsavias şi-a întărit lotul cu trei componenţi ai echipei naţionale a României. Pe lângă Mircea Popa „Ciucă”, care a debutat deja în formaţia orădeană, AEK Oradea l-a mai înregimentat pe golgheterul Andrei Nemițanu, câștigător al Ligii Campionilor și cel mai bun jucător din România în 2018, și pe Gabriel Drăguș, ambii de la MAV Timișoara.

„La Craiova vor fi prezente echipe puternice din România, precum campioana en-titre Nova Vita, Boromir, Extratereștii și șapte echipe din București. Noi ne pregătim pentru reluarea competițiilor oficiale și am transferat trei internaționali, care au crescut foarte mult nivelul echipei. Consider că ne-am întărit în această perioadă”, a afirmat Spiros Baltsavias.

Din lotul AEK mai fac parte Răzvan Egri, Cristian Andor, Andrei Ferik, Marius Balogh, Adrian Micaș, Vlad Daina și Adrian Iova.

Echipa orădeană a fost repartizată în Grupa A, alături de Boromir Râmnicu Vâlcea și JC Concept București. Primele două clasate din cele 8 grupe se vor califica în optimile de finală.

În acest an, AEK Oradea a mai participat la Cupa Unirii de la Iași și a mai disputat la Zalău un meci amical cu campioana Sălajului, de care a dispus cu 5-2.

Altfel, la Baza AEK, de lângă Arabesque, au fost amenajate şi două terenuri de tenis cu piciorul (fotbal-tenis). Acestea, la fel ca şi cele două suprafeţe sintetice pentru minifotbal, pot fi închiriate la numărul de telefon 0729/351.276.