Protagonista unor transferuri importante în această vară, FC Bihor mai şi renunţă la jucători. O plecare certă este cea a jucătorului de bandă stângă, Eric Andrei Vînău (19 ani), căruia i-a expirat împrumutul la echipa roş-albastră pe data de 30 iunie.

Împrumutat în iarnă de la CSC Şelimbăr, Eric Andrei Vînău a jucat în15 jocuri din cele 16 oficiale desfăşurate în acest an, însă noul staff tehnic a considerat că are variante mai bune pe postul său, astfel că nu a mai fost activată clauza de cumpărare de la gruparea sibiană.

„Clubul FC Bihor Oradea îî mulţumeşte pentru aportul adus la echipa noastră şi îi transmite mult succes în cariera lui pe mai departe!”, mai menţionează site-ul oficial al formaţiei orădene, care de la promovarea în liga secundă i-a adus pe Ioan Hora (35 ani), Ionuţ Ban (27 ani, ambii de la Crişul Sântandrei) şi pe Ioan Filip (35 ani, FC Botoşani)

În altă ordine de idei, în această dimineaţă, de la ora 10.00, la Stadionul Iuliu Bodola este programat un nou joc şcoală între componenţii echipei bihorene şi jucători aflaţi în probe. Primul meci de verificare va avea loc abia în cantonamentul din Ungaria joi, 11 iulie, de la ora 18:30, în compania formaţiei maghiare Monostorpályi SE.