Atacatul bihorean George Puşcaş a marcat primul gol după o perioadă destul de lungă în care a fost accidentat. Titular în premieră în acest an, Pușcaș a adus victoria echipei sale Reading în duelul cu Blackburn Rovers (1-0), din etapa 34 din Championship.

Fostul jucător al CF Liberty și FC Bihor a marcat unicul gol în minutul 24, cu un şut plasat, fiind desemnat omul meciului. Aceasta a fost a treia reușită în campionat pentru Pușcaș în 14 jocuri disputate. Internaţionalul român a revenit pe teren în 16 februarie, după aproape trei luni în care a suferit o pubalgie care a necesitat și o intervenție chirurgicală la Munchen în luna ianuarie. „În sfârșit! Am reușit să joc 90 de minute și să câștigăm. A fost o perioadă dificilă pentru mine și sunt foarte fericit că am câștigat, având în vedere că a fost un meci greu. Au trecut patru luni de la ultimul meu joc ca titular. Am arătat ca o echipă de calitate, am știut cum să ne apărăm, nu am primit gol, iar cele mai importante sunt punctele. Trebuie să continui la fel, să mă antrenez și mai bine. Mă simt bine, sunt pregătit și sper ca în cele 12 jocuri rămase să rămânem sus în clasament și să le aducem bucurie fanilor la finalul sezonului”, a afirmat George Pușcaș, la finalul meciului cu Blackburn.

După 34 de etape, Reading ocupă locul 5 în Championship, cu 57 de puncte. Primele două clasate promovează direct în prima ligă, iar ocupantele locurilor 3-6 vor disputa meciuri de baraj.