United Bihor Aleşd a început cu o remiză play-off-ul pentru promovarea în Liga 1 la fotbal feminin. Bihorencele au remizat (1-1) pe teren propriu, la Tileagd, cu CSŞ Târgovişte, echipă care câştigase seria I în sezonul regulat.

La zece minute după pauză, oaspetele au marcat prin Valentina Tudor, dar spre final United a egalat prin Kinga Crăciun (80). „Voința și determinarea ne-au adus un punct prețios în lupta pentru Liga I. Vom lupta în continuare pentru a duce fotbalul alesdan și cel bihorean în elită! Am demonstrat pe teren ca merităm încrederea și sprijinul autorităților locale pentru a încununa cel mai bun sezon din istorie! Am învins pandemia și speram la un parteneriat cu orașul Aleșd, respectiv o finanțare corespunzătoare, deoarece avem șanse sa trecem și de obstacolul numit barajul pentru Liga I", a menţionat Ficuţ Csaba, preşedintele clubului aleşdean.

Mâine, de la ora 11.00, tot la Tileagd, United întâlneşte Dream Team Bucureşti, echipă care a pierdut surprinzător (1-4) cu Ladies Târgu Mureș, câștigătoarea Seriei 2. Laureată a Seriei 3, în care United Bihor s-a clasat pe locul 2, Dream Team era neînvinsă în acest sezon înaintea debutului în play-off.

În ultima etapă, pe 13 iunie, formaţia bihoreană va juca în deplasare cu Ladies Târgu Mureş. Primele două clasate vor promova în prima ligă.