Echipa de polo CSM Oradea a ratat din nou cucerirea titlului de campioană națională iar asta a determinat până la acest moment plecarea a doi jucători de bază ai echipei, portarul Marius Țic și, ultimul, centrul Silvian Colodrovschi.


După anunțul făcut de Marius Țic imediat după terminarea ultimului meci al finalei cu Steaua București că din sezonul viitor va juca din nou pentru marea rivală a bihorenilor a venit rândul centrului Silvian Colodrovschi să își încheie conturile cu gruparea orădeană pentru a încerca o experiență în campionatul Franței acolo unde va evolua pentru formația EN Tourcoing. Colodrovschi a făcut parte din lotul CSM Oradea timp de 4 sezoane, perioadă în care a devenit de trei ori vicecampion al României și a cucerit o dată Cupa României.


Convocați la lotul național

Într-o altă ordine de idei, pe adresa clubului orădean a sosit o scrisoare de convocare la lotul național de seniori al României care îi privește pe cei doi jucători pomeniți anterior precum și pe Vancsick Levente. Tricolorii vor efectua, în perioada 6-12 iunie, anul curent, un stagiu de pregătire centralizată care se va desfășura în Capitală. Ceilalți poloiști convocați de către selecționerul Bogdan Rath sunt Mihai Drăgușin, Tudor Fulea, Vlad Georgescu, Andrei Neamțu, Răducu Dincă, Francesco Iudean, Victor Antipa, Andrei Țepeluș, Adrian Mihăluță (toți de la Steaua), Horațiu Ilisie, David Bota, Ionuț Vrânceanu, Matei Luțescu, Alin Pîrâianu (Dinamo București), Răzvan Rath (Rapid București), Robert Gergelyfi (Duisburg) și Andrei Prioteasa (Spandau Berlin). Reunirea lotului național este programată pentru marți, 6 iunie, ora 10, la Bazinul Steaua.