Etapa a 3-a din circuitul România Padel Tour și-a stabilit, zilele trecute, câștigătorii fazei locale la Padel Arena Oradea.

Principala favorită la nivelul profesioniştilor, echipa formată din Emil Bronț și Sergiu Mirișan și-a confirmat statutul și s-a impus la nivelul în finală în faţa tandemului Dacian Todincă & Cristian Bobîlcă, revelaţia întrecerii. Locul 3 a revenit echipei formate din Raul Zaharia și Rareș Secară.

Participare numeroasă la amatori, categorie la care a fost nevoie de două grupe pentru a stabili „careul de ași”. În cele din urmă, în finală au ajuns Dacian Todincă & Raul Zaharia, respectiv Vini Popoviciu și Szabolcs Szasz. Victoria a revenit lui Dacian și Raul, scor: 6-1/6-3. În confruntarea pentru locurile 3-4,  Rareș Secară și Sergiu Samuel au dispus de experimentaţii Cornel Greguș și Dan Bara cu 6-4/6-3.

Nivelul 3 a fost foarte echilibrat, fiind decis la... setaveraj! Vlad Vîlceanu și George Leucuța au triumfat la această categorie, iar locul secund a fost ocupat de Vini Popoviciu și Szasz Szabolcs. Daniel Marian și George Guiaș s-au clasat pe locul 3 după o prestaţie deosebită. Sub aşteptări evoluţia echipei Ionuț Pontoș & George Ola, surpriza etapei secunde.

Peste două săptămâni, Padel Arena Oradea găzduieşte etapa națională programată în perioada 25-26 martie.