După ce au pierdut 3-1 (0-0) prima partidă de verificare în compania naționalei similare a Ungariei, luni, la Gyula, tricolorele pregătite de Irina Giurgiu vor încerca să își ia revana astăzi, de la ora 11.00, pe Stadionul Luceafărul din Sânmartin.

Echipa națională de fotbal feminin U17 se află în cantonament la Oradea din data de 11 august. În această perioadă tricolorele au desfășurat antrenamente atât pe Stadionul „Iuliu Bodola”, cât și pe terenurile din Sântion, Sântandrei și Tileagd. Naționala României a mai susținut un joc amical în compania echipei feminine Sporting Lugaș de care a dispus cu scorul de 7-0, la Tileagd. Acest stagiu centralizat care se desfășoară în Bihor are rolul de a pregăti participarea la calificările pentru Turul de Elită, premergător Campionatului European din Suedia, de anul viitor, care se vor desfășura în toamnă, atunci când România va înfrunta naționalele Turciei, Elveției și Moldovei. Revenind la dubla cu Ungaria, tricolorele au pierdut jocul de la Gyula după o primă repriză terminată cu un scor alb și o a doua în care au deschis scorul, în minutul 48, prin Adina Borodi. Româncele s-au aflat în avantaj doar 2 minute, Sali restabilind egalitatea în minutul 50. Aceeași jucătoare maghiară a făcut 2-1 în minutul 82, în timp ce Papai a stabilit scorul final (3-1) în prelungirile partidei (minutul 90+2). Revanșa se va disputa astăzi, de la ora 11.00, pe Stadionul Luceafărul din Sânmartin, intrarea spectatorilor fiind liberă.

România: Câmpean – Bratu, Ciontoș, Vincze (81 Pascu), Egyed (58 Andrei) – Botojel, Mirea (75 Oneț), Orban (58 Radu) – Mitri, Borodi, Bălăceanu (81 Frîncu). Antrenoare: Irina Giurgiu.