În şedinţa de la sfârşitul săptămânii trecute, Comitetul Executiv al AJF Bihor a hotărât convocarea Adunării Generale Ordinare pentru data de 1 martie, ora 16.00, la Arena Antonio Alexe din Oradea. Cu acest prilej vor avea loc şi alegeri atât pentru şefia AJF Bihor, cât şi pentru funcţia de vicepreşedinte şi pentru desemnarea membrilor în Comitetul Executiv.

 

12 februarie, termenul limită pentru depunerea dosarelor

Data limită de depunere a dosarelor pentru funcţiile menţionate este 12 februarie, ora 12.00. Verificarea şi validarea dosarelor de candidatură va avea loc în aceeaşi zi, la ora 16.00. Soluţionarea eventualelor contestații este prevăzută pentru 19 februarie, ora 12.00. Din Comisia de Verificare și Validare a dosarelor fac parte Dorin Demian - preşedinte, Radu Moldovan şi Gheorghe Rusu - membri.

Fiecare echipă va fi reprezentată la şedinţă de către un singur delegat, membru în conducerea clubului, care va avea asupra lui o delegaţie. Membrii afiliaţi vor putea formula propuneri în scris pentru a fi incluse pe ordinea de zi (pe e-mail sau fax) pâna la data de 15 februarie, ora 16.00.

 

Radu Bitea şi-a anunţat candidatura

Primul care şi-a anunţat candidatura la funcţia de preşedinte al AJF Bihor este Radu Bitea, actualul conducător al forului fotbalistic judeţean. "Iată că au trecut 4 ani! În 1 martie 2021 vor avea loc alegerile pentru președinția AJF Bihor! Cu această ocazie vă anunț că-mi voi depune dosarul pentru un nou mandat! Vă mulțumesc tuturor pentru colaborare! AJF Bihor a făcut lucruri bune şi acestea trebuie continuate. Se putea și mai bine, dar orice este perfectibil! Mai buni împreună!", a menţionat Radu Bitea, după şedinţa Comitetului Executiv.

În altă ordine de idei, în ultima şedinţă de "Executiv" a fost aprobată afilierea la AJF Bihor a CS King Do Lions Oradea.

 

Videoconferinţă FRF-AJF-uri

În ceea ce priveşte competiţiile de seniori şi juniori la nivel judeţean, suspendate în urmă cu 11 luni, va avea pe această temă, astăzi, de la ora 11.00, o videoconferinţă între conducerea Federaţiei Române de Fotbal (FRF) şi reprezentanţii Asociaţiilor Judeţene de Fotbal (AJF).