Cea mai modernă bază sportivă pentru minifotbal din Oradea a fost inaugurată luni seara cu un agreabil meci demonstrativ între campioana Bihorului, AEK Oradea, şi vicecampioana San Marzano FCSB Beiuş. Fără festivismul obişnuit în astfel de ocazii, din cauza pandemiei de Covid-19, inaugurarea bazei AEK a atras pe gazonul sintetic omologat FIFA o serie de foşti fotbalişti cu numeroase prezenţe în Liga I.

Zeno Bundea, Sebastian Sfârlea, Claudiu Codoban sau Cristian Andor au fost numele cele mai cunoscute de la această acţiune, toţi evoluând pentru AEK. San Marzano FCSB Beiuş a răspuns printr-un joc colectiv foarte bun, având în cele din urmă câştig de cauză în faţa individualităţilor din echipa orădeană. La capătul unui meci cu faze spectaculoase, beiuşenii s-au impus cu 4-2, prin reuşitele lui Mădălin Trip, Paul Mihuța, Vlad Silaghi și Daniel Gavriș, pentru gazde punctând  Răzvan Fărcuța și Andrei Ferik.

„Sunt mulțumit de ce am realizat în șapte zile în care s-a muncit de dimineața până seara, să schimbăm gazonul, să punem gardul nou, nocturna și să renovăm vestiarele. Sperăm ca munca noastră să fie apreciată de echipele care vor veni să joace aici”, a afirmat Spiridon Baltsavias, administratorul bazei AEK, situată pe Calea Sântandreiului, nr. 3, în zona Arabesque și a fostei benzinării Rompetrol. Rezervările pentru închirierea celor două terenuri se pot face la numărul de telefon 0729/351.276.

AEK: Egri – Răzvan Fărcuța, Răzvan Pocian, Zeno Bundea, Sebi Sfârlea, Cristian Andor, Andrei Ferik, Claudiu Codoban, Delian Cuc.

San Marzano FCSB Beiuș: Silviu Odobasianu – Vlad Silaghi, Daniel Gavriș, Alex Turle, Paul Mihuța, Mădălin Trip, Cristi Marcu, Adrian Ban, Victor Mihalcea.