Prima etapă locală din circuitul România Padel Tour și-a desemnat câștigătorii la Padel Arena Oradea.

În concursul rezervat profesioniștilor s-a impus dublul format din antrenorii de tenis Emil Bronț și Gyuri Anderko, învingători, în sistem turneu, în toate cele patru jocuri disputate. Finala a fost decisă în super tie-break în fața tandemului tată-fiu: Istvan Mihaly și Levente Mihaly (Ungaria), scor 7-6/4-6/11-9. Locul trei a revenit lui Spiros Baltsavias și Sergiu Samuel.

În turneul rezervat amatorilor, Cornel Greguș și Dan Bara, respectiv Istvan și Levente Mihaly, au avut un parcurs fără greșeală, atât în faza grupelor, cât și cea eliminatorie, ajungând în finală, unde victoria a revenit jucătorilor veniți din Bekescsaba, scor: 6-3/6-2. „Bronzul” a revenit tandemului Vlad Vîlceanu - George Leucuța. 

O menţiune specială pentru cea mai „ghinionistă” echipă: Ionuț Pontoș şi George Ola, care, în faza grupelor, la nivelul 2, a pierdut toate cele trei partide în super-tiebreak, inclusiv în fața învingătorilor turneului! În urma rezultatelor, jucătorii care au participat la competiție au acumulat primele puncte în ierarhia pe 2023. Spre exemplu, câștigătorii au acumulat 30 de puncte (câte 15, fiecare) în ierarhia RPT (România Padel Tour). Oradea va mai găzdui, în acest an, două etape de nivel național și încă 11 etape locale câte una aferentă fiecărei luni. Săptămâna viitoare orădenii vor trimite câteva echipe la etapa națională de la Brașov, prima a anului de acest nivel.