O veste tristă a răvăşit ieri dimineaţă lumea fotbalului bihorean şi nu numai. Fostul fotbalist beiuşean Ciprian Carţiş a încetat din viaţă la doar 39 de ani, răpus de o boală nemiloasă, care a avansat rapid în ultima lună.  

Născut în 12 octombrie 1980, Ciprian jucat la Bihorul Beiuș, inclusiv în Liga a III-a, la Aurul Brad, dar și la Gloria Beiuș, echipă pe care a şi antrenat-o până în toamna anului trecut. Ca antrenor a mai activat la Bihorul Beiuș, în postura de secund al lui  Adrian Anca în Liga a III-a, apoi principal în Liga  a IV-a, dar și la grupele de copii ale clubului beiuşean. Ciprian Carţiş, care a fost alături de echipa de minifotbal FCSB Beiuș, a lăsat în urmă o soție și un băiețel de doar cinci luni.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei greu încercate,  sincere condoleanțe!

Cele două cluburi beiuşene la care a activat au postat ieri mesaje emoţionante pentru cel plecat prea repede dintre noi. 

"Azi (n.r. ieri) este o zi trista pentru familia Gloria Beiuş!!! Antrenorul echipei noastre și unul dintre membri fondatori ai proiectului Gloria Beiuş, CARȚIȘ CIPRIAN, ne-a părăsit și a plecat înspre o lume mai bună!!! Cu siguranță de acolo de sus va fi în continuare alături de noi!!! Dumnezeu sa îți dea odihnă veşnică prietene și familiei puterea sa treacă peste aceste momente foarte grele!!! Vom lupta în continuare pentru tine, să ne atingem ţelul pentru care am pornit la drum!!! Nu te vom uita niciodată!".

"Fostul jucător şi antrenor al CF Bihorului Beiuş, Ciprian Carţiş, a încetat din viaţă.  Încă o dată, moartea ne arată că nu ţine cont de vârstă sau de suflet, lovind mişeleşte, însă rămâne credinţa că viaţa nu se termină aici pe pământ. De azi vei antrena îngeri, iar de acolo din ceruri îţi vei veghea familia greu încercată, rudele, prietenii şi cunoscuţii şocaţi de plecarea ta atât de devreme dintre noi! Dumnezeu să te ţină în Dreapta Lui!".