Unul dintre jucătorii reprezentativi ai FC Bihor din anii 1980 a trecut ieri la cele veşnice. Fostul mijlocaș Cornel Georgescu a decedat la vârsta de 64 de ani. Jucător emblematic al FC Bihor, pentru care a evoluat în 347 de meciuri și a marcat 96 de goluri, a fost răpus ieri dimineaţă de o boală necruţătoare, care i-a recidivat. Georgescu se stabilise în ultima perioadă la Cluj-Napoca.

„Astăzi (n.r. ieri) am primit cu tristețe vestea dispariției lui Cornel Georgescu, fost jucător reprezentativ al clubului FC Bihor în anii '70-'80, la numai 64 de ani. Unul dintre cei care a trăit în iarbă pentru FC Bihor, deținând recordul de prezențe pe gazon în tricoul clubului. Dumnezeu să vă odihnească de-a Dreapta Sa, maestre! De-acum veți dribla în echipa îngerilor... Condoleanțe familiei”, a reacţionat pagina de facebook Dor de FC Bihor la vestea dispariţiei fostului fotbalist al grupării „roş-albastre".

Georgescu a făcut parte dintr-o echipă solidă a FC Bihorului, evoluând alături de Petre Grosu, Ovidiu Lazăr, Vladimir Tămaș, Marcel Lăzăreanu, Zsolt Muzsnay, Nicolae Mureșan, Lucian Ciocan, Sorin Pop, Ioan Mandoca, Peter Bereczki, Călin Balaj, Dumitru Ile, Gabriel Bruchental, Dan Baba, Alexandru Szenes, Alexandru Balazs, Arpad Bucico, Anton Weissenbacher, Andras Biszok şi alţii.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!