Organizatorii Trofeului Carpaţi la handbal masculin au anunţat preţurile biletelor de intrare la ediţia din acest an a tradiţionalei competiţii amicale. Costul unui tichet valabil la două partide din Sala Polivalentă Oradea Arena variază între 20 şi 60 lei.

 

Evenimentul se va desfășura în perioada 28-29 decembrie în organizarea Federației Române de Handbal, în parteneriat cu CSM Oradea. La turneu au confirmat participarea echipele naționale ale Egiptului, Algeriei, ambele calificate la Campionatul Mondial din ianuarie 2023, și Slovaciei, alături de cea a României.

În ambele zile se vor disputa câte două meciuri, de la orele 17.00 şi 19.15, care urmează să fie stabilite de către organizatori. Invingătoarele din prima zi vor juca în ziua a doua pentru trofeu, iar învinsele pentru locul 3. 

Bilete se pot achiziționa online prin intermediul platformei www.myticket.ro, existând trei categorii de prețuri, în funcţie de poziţia locului în sală. Cel mai scump costă 60 lei, valabil în zonele centrale ale sălii, cel mai ieftin, 20 lei, la peluze, dar mai există şi un preţ mediu de 30 lei, în partea superioară a arenei, spre colţurile acesteia.