Federaţia Română de Fotbal (FRF) a stabilit, ieri, prin tragere la sorţi, meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. Campioana Ligii a IV-a Bihor se va duela în dublă manşă cu câştigătoarea competiţiei similare din Sălaj.

Meciul tur va avea loc pe 13 iunie, ora 18.00, pe terenul sălăjenilor, iar partida retur în 20 iunie, de la ora 17.30, în Bihor. Dacă în Liga a IV-a Bihor, ACS CAO 1910 nu are rival la locul I, câştigând toate cele 15 jocuri din tur şi având un avans de zece puncte faţă de locul 2, Viitorul Borş, în eşalonul patru din Sălaj lupta pentru prima poziţie este strânsă. Lider este Sportul Şimleu, echipă antrenată de orădeanul George Zima, cu 31 de puncte, din zece victorii, un egal şi o înfrângere, secondată de Rapid Jibou, cu acelaşi punctaj, dar golaveraj mai slab, iar pe poziţia a treia se află Dumbrava Gâlgău, cu 27 de puncte.

Interesant este, însă, că ACS CAO 1910 Oradea şi Sportul Şimleu s-au întâlnit ieri într-un meci de verificare pe terenul Motorul, învingătoare cu 2-1 (1-1) fiind echipa orădeană pregătită de Florin Farcaş. În această iarnă, Sportul Şimleu a mai jucat cu două formaţii bihorene de Liga a IV-a, Universitatea Oradea şi CSC II Sânmartin, de care a dispus cu 5-3, respectiv 7-3. Sâmbătă, sălăjenii vor întâlni şi Luceafărul Oradea.

 

Programul jocurilor de baraj:

Regiunea 1, Nord-Est: Vaslui - Bacău, Botoşani - Suceava, Neamţ - Iaşi;

Regiunea 2, Nord-Vest: Sălaj - Bihor, Maramureş - Bistriţa Năsăud, Cluj - Satu Mare;

Regiunea 3, Centru: Sibiu - Harghita, Alba - Braşov, Mureş - Covasna;

Regiunea 4, Vest: Timiş - Mehedinţi, Arad - Caraş Severin, Gorj - Hunedoara;

Regiunea 5, Sud-Vest: Dolj - Olt, Teleorman - Argeş, Vâlcea - Dâmboviţa;

Regiunea 6, Sud: Prahova - Călăraşi, Giurgiu - Bucureşti, Ilfov - Ialomiţa;

Regiunea 7, Sud-Est: Tulcea - Constanţa, Vrancea - Galaţi, Buzău - Brăila.

 

Bihoreni contra sălăjeni şi la juniori A1

Duelul Bihor -  Sălaj va fi reeditat şi la juniori A1, tot în dublă manşă. CAO este pe primul loc şi în întrecerea juvenilă din Liga a IV-a, tot cu maximum de puncte (33), secondată de Universitatea Oradea - 30 puncte, în timp ce în judeţul vecin conduce Rapid Jibou - 31 puncte, urmată de Sportul Şimleu - 29 puncte, Dumbrava Gâlgău - 29 puncte şi AS Chieşd  - 27 puncte.