Început excelent de campionat pentru Crişul Sântandrei, care a rezolvat din prima repriză meciul din deplasare cu Sănătatea Cluj, grupare care la mijlocul săptămânii se calificase în grupele Cupei României în dauna celor de la AFC Câmpulung Muscel. Diferenţa a făcut-o golgeterul Sergiu Pop, care a punctat de două ori la debutul în echipa bihoreană.

Înainte de primul gol, fiecare echipă a trecut pe lângă deschiderea scorului. Mai întâi, oaspeţii, prin C. Trip, care a şutat peste poartă din poziţie favorabilă, pentru ca în faza următoare, Creț a trimis mingea pe lângă Anca Trip, dar Ntchinda a reuşit să o devieze în bară!

O acţiune cursivă a bihorenilor l-a găsit în faţa porţii pe Sergiu Pop (25), care a trimis în plasă mingea respinsă de portarul advers la reluarea cu capul a lui Gheorghe Popescu (0-1). O fază pornită de la portarul Anca-Trip, continuată de Hadadea şi C. Trip l-a găsit la finalizare din nou pe Sergiu Pop (34 ani), care  a plasat mingea pe lângă portar (0-2).

În partea secundă, Crişul a mizat mai mult pe defensivă şi pe un joc de aşteptare, tactică eficientă, gazdele negăsind soluţii să revină în joc.

Cu un moral excelent, Crişul Sântandrei aşteaptă cu încredere duelul de sâmbătă 7 septembrie, de la ora 17.00, pe teren propriu, cu CSM Olimpia Satu Mare, o pretendentă la barajul de promovare în liga secundă.

Sănătatea: Cl. Chindriș - D. Paul, R. Stretea (46 A. Gaddo), C. Creț, D. Cimpoeșu, N. Pop, A. Baciu (59 A. Dioszegi), J. Aidoo, M. Yuh (46 D. Goga), T. Cociș (77 Orozco), I. Gorgotă (81 D. Pașcalău). Antrenori: Vasile Miriuță și Marius Semeniuc

Crișul: Anca Trip - L. Hadadea, C. Ntchinda, D. Stan, S. Gondor - C. Trip (74 A. Bagoly), A. Hosu (74 G. Cherman), A. Achim, Al. Sorian (86 P. Blăgea), Sg. Pop (58 R. Turcan), R. Popescu (86 R. Pașca). Antrenor: Călin Cheregi

Arbitri: Claudiu Ștef - la centru; Alexandru Cozma (ambii din Târgu Mureș), Radu Moldovan (Sâncraiu de Mureș) - asistenţi, Horațiu Mailat (Cristești) - rezervă.

Observatori FRF: Teodor Biriș (Hunedoara) și Vasile Filon Mărginean (Alba Iulia).