Cum era de anticipat având în vedere rezultatele înregistrate de către cele două echipe pe parcusul sezonului de toamnă, Crișul Sântandrei a reușit să se impună pe terenul „virușilor verzi” învingând cu scorul de 2-1. Partida a contat pentru etapa a 16-a din Seria 10 a Ligii a III-a la fotbal.

Cu două absențe importante, Ioan Hora și Ionuț ban, Crișul Sântandrei a reușit totuși să se impună pe terenul unei formații care câștigase în Bihor în turul campionatului, scor 2-0. Astfel, bine-meritata revanșă coroborată cu eșecul bihorenilor de la Lotus, scor 0-1, în deplasarea de la Sighet a făcut ca formația pregătită de către Gheorghe Ghiț să urce pe locul al treilea. Deși în primul 11 s-au regăsit trei nume noi față de prima parte a sezonului (portarul Anca Trip, fundașul Daniel Stan și mijlocașul Alex Sorian), evoluția echipei Crișul a fost solidă, iar rezultatul în concordanță cu aceasta. Deși nu au marcat pe parcursul primelor 45 de minute, bihorenii au irosit cele două mari ocazii ale primei reprize prin Robert Popescu și Robert Turcan. Gazdele au trecut pe lângă deschiderea scorului abia în partea secundă, în minutul 46 atunci când A. Oltean a șutat peste poartă din 6 metri. Cei care au deschis scorul au fost oaspeții care au înscris prin Robert Popescu, în minutul 60, cu un șut plasat de la vreo 12 metri de poarta adversă. Gazdele au avut o reacție imediată reușind să egaleze un minut mai târziu prin S. Bențan care a finalizat cu gol o acțiune în care balonul a mai trecut pe la Gaddo și Saroși. Golul decisiv al partidei avea să fie marcat de către bihoreni în minutul 76 prin camerunezul Cahill Ntchinda care a punctat cu un șut plasat cu latul, la colțul lung, după o centrare venită din lovitra liberă executată pe 6 metri de către Alex Sorian. Acestea au fost principalele momente ale unui succes meritat al bihorenilor care astfel au urcat pe podium.

În etapa următoare, echipa antrenată de către Gheorghe Ghiț va evolua sâmbătă, 16 martie, de la ora 15.00, pe propriul teren, în compania echipei Minaur Baia Mare, ultima clasată.

Celelalte rezultate ale etapei: Minaur Baia Mare - SCM Zalău 0-0, CSM Sighetu Marmației - Lotus Băile Felix 1-0, CSM Satu Mare - Victoria Carei 0-1 și Olimpia Satu Mare - Minerul Ocna Dej 1-0.

Pe primele locuri: 1. SCM Zalău - 37 puncte, 2. CSM Satu Mare - 29p, 3. Crișul Sântandrei - 24 p, 4. CSM Sighet - 24p și 5. Lotus Băile Felix - 23p.

Sănătatea Cluj: Cl. Chindriș - A. Ștefan, R. Stretea, J. Diomande, C. Creț, A. Gaddo, D. Paul (71 Dioszeghi), S. Bențan, D. Vescan, Al. Oltean, R. Saroși. Antrenor: Francisc Dican

Crișul Sântandrei: I. Anca Trip - L. Hadade, Cr. Oros, D. Stan, S. Gondor - A. Achim (73 C. Ntchinda), R. Turcan, Al. Sorian (79 L. Prundaru), D. Maghiar (46 C. Trip), M. Balogh (89 R. Pașca), R. Popescu. Antrenor: Gheorghe Ghiț